DO-IT BOKSEN

DO-IT BOKSEN


In de les Do-it boksen staan de technieken van boksen centraal. We gebruiken hier enkel onze vuisten en werken boven de gordel. In duos worden de stoottechnieken doorgenomen. Je leert stoten geven, het juiste voetenwerk, ontwijken, aanvallen,…. Daarnaast bouw je natuurlijk conditie op en verbrand je vet op een leuke manier.

De sport op zich draagt in grote mate bij tot het ontwikkelen van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline, moed en vooral zelfbeheersing.

Bokszak training

Opzoek naar een leuke intensieve training? Of een workout waarbij je veel verbrand? Nood om jezelf af te reageren?

Deze training is ideaal om jezelf tot het uiterste te pushen. Ongeacht je niveau of conditie, je leeftijd,…. Tijdens dit uur  leer je de correcte boks- en traptechnieken en dit allemaal  zonder zelf te incasseren.  Door constant om de zak heen te bewegen verbeter je ook je coördinatie en je core stability.  Er zijn weinige work outs waarbij je zoveel calorien verbrand.

Geloof me vrij! Achter ga je een gevoel ervaren dat je nog nooit hebt gehad! Een gevoel van voldoening maar vooral ook POWER!

Bokszak Fatkiller training

Zoals je leest is deze training een FATKILLER en dan ook meteen onze meest extreme worktout! Hier combineren we bokszak- met circuit training. Hier leggen we de nadruk iets minder op techniek (opgelet je leert nog steeds de juiste technieken om te starten) maar meer op conditie en vetverbranding.

Deze training is een van de meest intensieve vorm van interval training waarbij zware sessies met extreme inspanning afgewisseld worden met korte periodes van lage inspanning.

Deze workout is geschikt voor iedereen! Ideaal om vet te verliezen en je conditie te verbeteren.